Wednesday, 28 March 2012

sewa panggung tok aku ??

Assalamualaikum . . oke . sekarang aku nak cter bnda yang jarang korang alami kan . hihi . untung nye lah aku . pecaya tak kalau aku cakap dia buah aty aku tu , sewa 1 panggung wyg tok aku tgok cter cinta kura-kura . iye . aku an dia je ad dlam panggung tu . ta cye? Korang nak kata aku tipu ? mang kite tipu pon . haha . Tapi yang realiti nyer . mang aku an dia je dalam wayang time tu . sebab ktowg 2 owg je yang bli tiket tgok wyg tu . mane tak nye . aku tgok at jusco kepong je pon . hihi . korang msti ta pnah alami cam tu kan . bez kot . aku tkar2 tmpat selama hampir sejam stgah tu . jap dok at couple sit . jap dok tengah2 panggung . haha . jgn jeles la kan . hihi . tu je aku nak cter . saje nak bagi korang jeles . haha . jeles la tu . ngeee ~Oke . bye :)

Sunday, 18 March 2012

janji aku klau dapat dekan :)

Erm . harap lah sem nie aku dapat dekan . . hihi harapan aku ad at 4 subjek dri 6 je . . oke ke na dpt dekan ? haha . test mandarin and bi aku da lpas . mandarin siap dapat 'A' agy . . eceh ! kembang jap an . . haha . pape pon sape yang baca nie , doa2 kan la ye . . moga harapan jadi kenyataan . . bukan ape , jeles la tgok mmbe agy2 akak aku dapat dekan ary tu . aku nak jugak . hoho ~Klau aku dapat dekan nie . . aku nak wat nazar la . soh my mom wat pulut kuning and bg2 at org2 terdekat . nak bagi 1 malaysia , ta mmpu . haha . wat je la yang mane mmpu . pape pn . final exam aku nak dekat da nie . kne fokus habes lerrww . and nak sebulan la kot aku tak dapat update blog aku nie .Kesimpulannya , MOOD RAJIN kne ade . . hihi come to mama le ye .

Wednesday, 14 March 2012

knpa pulaukan dia??

Kenapa harus pulaukan dia or benci kat dia ? hei . semua manusia tak sempurna la awak .  hmm . kite yang tgok , kite y kesian . lg2 aku penah di pulaukan time skola dlu . kesian kan . skg tak dah . ramai kawan da . ngeee ` tapi mang kesian at budak tu . bile dorg wat cam tu kite hanya mampu dengar dan melihat . huhu .Kawan . jgn la pulaukan org . semua org tak sempurna lah . pesanan aku , klau berkawan kawan je . klau perangai baik kte jadikan contoh . klau sebaliknya , jgn di ikut . oke . ta mao cam tu tau . cuba klau kita ad at tmpat dia? Mengis tiap malam tau . lg2 kite ta tau ap salah kite . tu je tazkirah ary nie . ingat ! jgn suke2 nak komen org . . lihat dri sendri dlu oke . asalamualaikum . . .